Particulier

Particulier een importauto laten financieren?

Autofinanciering:
De lening voor de aankoop van een auto is meestal een persoonlijke lening. Bij deze leenvorm wordt de gehele lening ineens uitbetaald. Je kunt vervolgens direct een auto aanschaffen.

Je spreekt samen met BD Lease en de bank een looptijd af en een rentepercentage. Je betaalt vervolgens maandelijks een deel aan aflossing en een deel aan rente. De maandlasten zijn bij een persoonlijke lening iedere maand even hoog en de rente van een persoonlijke lening staat vast. Hiermee voorkom je dat de auto al is afgeschreven en nog aan het betalen bent aan de lening.

BD Lease is de grootste onafhankelijke tussenpersoon van Nederland voor lease of financieren van jouw auto. BD Lease zijn jouw ogen en oren en heeft een goed beeld van de Nederlandse leasemarkt, zij zijn geen lease-of financieringsmaatschappij. Zoals Car Import Solutions B.V. voor je een ideale auto kan vinden is BD Lease jouw onafhankelijke externe adviseur bij alle vraagstukken rondom leasing en financiering. Zij geven advies over leasevormen, wagenparkreglementen, wagenparkbeheer en tarieven. Zij informeren je over fiscale wijzigingen die je aangaan en Car Import Solutions B.V. ontzorgd de volledige import van de importauto! CIS en BD Lease sluiten niet alleen de contracten af, maar staan je ook gedurende de looptijd met raad en update’s terzijde. Meer dan tevreden klanten, dat is de drijfveer. Voor meer informatie, kijk op de site “Lease/Financiering

Bereken uw premie button.

Wil je weten hoeveel premie je moet betalen?

Vraag een offerte aan via een tussenpersoon of bereken direct je premie